Är det så att du vill ha reda på mer om 3pl och 3pl logistik och lagerhantering? Kanske det är så att du har behov av tredjepartslogistik eller lager för ditt företag? Det kan vara en god idé om du har paket, brev eller andra saker som behöver distribueras på bästa sätt. Du kan då vända dig till ISY som är ett företag som kan detta med både 3pl, lager och e-handel.

De har ett utlämningsställe som dina paket kan levereras från, det går snabbt, smidigt och effektivt. Om du låter detta företag sköta logistiken, så kommer det bli korta leveranstider, vilket gör alla nöjda. Alla paket och annat som skickas är spårbara och kunderna får även en avisering via sms. Dessutom kan du få tillgång till samdistribution så att du sparar in på dina kostnader.

Tredjepartslogistik är bra att använda sig av

Med 3pl och 3pl logistik kan du som företag få hjälp av ett annat företag, med själva logistiken av allt. Tredjepartslogistik är som det låter, en tredje part som tar hand om vissa delar av ditt företag. Det kan vara skönt att låta ett företag som kan detta med 3pl sköta just den delen.

Om du vill ha ett företag du kan lita på så är ISY ett bra val. De har flera tjänster inom 3pl, e-handel och mycket mer. Hos dem finns det flera upplägg att välja mellan. Alla tjänster är smidiga, kostnadseffektiva och bra för alla parter. Du som äger ett företag och länge har funderat på hur du ska lösa logistiken på ett bra sätt, kan göra det med detta företag. Är det så att du vill veta mer så har de en hemsida som du kan besöka.